This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

FREE SHIPPING ON 2 ITEMS OR MORE

Fero Culture | Naturlig Deodorant | FSC-pappersförpackning

FSC-pappersförpackningar: ett hållbart val

Varför valde vi FSC?
FSC grundades 1994 som ett marknadsdrivet verktyg för att främja ett mer hållbart bruk av världens skogar. Den svenska organisationen grundades 1996. När svenska företag blir FSC-certifierade så når de en större marknad som bidrar till att de kan växa både i Sverige och internationellt.

Valet att använda FSC certifierat papper i förpackningarna till våra deodoranter var därför en självklarhet.

Ett miljövänligt alternativ till plast
FSC-pappersförpackningar är ett miljövänligt alternativ till traditionella plastförpackningar. Plast känt för sin miljöpåverkan kan finnas kvar i våra ekosystem i århundraden. Att minimera användandet av plast i engångsförpackningar kändes som en självklarhet för oss.

Ett tecken på hållbarhet
När du använder Feros deodoranter kommer du märka att pappersförpackningarna stolt visar tecken på användning. Varje skråma eller märke på behållaren berättar en historia om ditt engagemang för hållbarhet. När din deodorant är slut får du gärna sortera förpackningen tillsammans med andra pappersförpackningar, så kommer den bli något nytt fint av papper.

Även små val gör skillnad
Följ med på vår strävan mot hållbarhet. Att välja Fero och våra FSC-pappersförpackningar innebär att du gör ett enkelt val med stora resultat. Ett val för att minska ditt ekologiska fotavtryck och bidra till en grönare värld. 

Fero Natural Deodorant

Clean. Effective. Simple

Cart

No more products available for purchase