This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

FRI FRAKT PÅ ALLA ORDRAR

Frakt och returer

Frakt

Sverige

Fero erbjuder alltid första klass frakt på alla ordrar. Dina produkter levereras med Postnord inom 2-3 arbetsdagar

EU

För kunder inom Europeiska Unionen erbjuder Fero första klass frakt. Dina produkter leveras inom 2-6 arbetsdagar, beroende på var du bor. Ju närmre Sverige, desto snabbare leverans.


Returer

Fero accepterar returer och/eller byten inom 14 dagar från det datum du mottog din beställning förutsatt att den blå e-handelspåsen är obruten.

Anledningen till att vi inte kan motta returer av öppnade ehandelsförpackningar är av hygieniska själ, för att vi ska kunna erbjuda alla kunder helt oanvända produkter.

För tillfället kan vi inte skicka doftprover men det finns prover att lukta på, på vårt kontor. Kontakta oss i så fall för ett möte.

Eventuella obrutna ehandelspaket måste skickas tillbaka till oss inom 14 dagar efter mottagandet.

Fero ansvarar inte för skador på eller förlust av varor under transporten tillbaka till Feros kontor. Returfraktavgiften täcks för närvarande inte av Fero, därför är kunden ansvarig för att täcka fraktavgiften. Om du vill returnera en vara kan du begära ett returtillstånd genom att kontakta oss på hello@feroculture.com. Var noga med att ange ditt ordernummer och namnet på den vara du vill returnera. När du har fått bekräftelse från oss skickar du paketet till adressen nedan.

Kvalitet och garanti

Om du får en felaktig och/eller skadad vara måste du kontakta oss inom 7 dagar efter mottagandet. Feros kvalitetsgaranti täcker endast tillverkningsfel. Fero kan inte hållas ansvarig för defekter som beror på fel eller skador som orsakats av felaktig användning eller slarv (t.ex. repor på behållaren orsakade av vassa föremål), defekter och skador som beror på normalt slitage och åldrande.

Återbetalning

Din återbetalning kommer att krediteras via den ursprungliga betalningsmetoden. Fero kommer att utfärda en fullständig återbetalning om hela beställningen returneras. Observera att Fero inte kommer att återbetala returfraktavgiften. Om vi får ett skriftligt meddelande och bevis på retur inom 14 dagar efter ankomst, kommer Fero att utfärda en återbetalning senast på dag 14. Observera att Fero inte kommer att återbetala ytterligare tullar, skatter eller andra extra avgifter som kan uppstå för beställningar utanför Europeiska unionen. Fraktkostnader för ej uthämtade paket återbetalas inte.


Returadress

Svenska Deodorantaktiebolaget
Maria Prästgårdsgata 1a
118 52 Stockholm
Sverige

Cart

No more products available for purchase