This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

FREE SHIPPING ON 2 ITEMS OR MORE

Fero Culture | Naturlig Deodorant | Kärleken till Kokos

Kokos i naturlig deodorant!

Naturliga deodoranter är kända för att använda bra råvaror, men det finns en ingrediens som sticker ut, nämligen kokosolja. Denna frukt är inte bara god att äta eller dricka, utan är också ett utmärkt tillskott till din deo!

Motverkar svettlukt: Kokosolja har imponerande antibakteriella egenskaper. Det innebär att den effektivt bekämpar de (illa)luktframkallande bakterier som trivs i armhålorna, så att du luktar fräscht hela dagen.

Lugnar huden: Upplever du att vissa deodoranter orsakar irritation? Kokosolja är skonsam mot huden och kan hjälpa till att lindra eventuella obehag, vilket gör den till ett bra val för dem med känslig hud.

Smidig att använda: När det gäller applicering är kokosolja en bäst. Den stryks enkelt på huden och lämnar inga klibbiga rester. Du får en behaglig, återfuktande känsla, så att du bekvämt kan fortsätta din dag.

Tropisk känsla: Tänk dig doften av ett tropiskt paradis direkt under armarna. Deodoranter med kokosnöt ger en härlig doft som påminner om semester och soliga dagar på stranden.

OBS: Vid kallare temperaturer så blir kokos hårdare, och vid varmare temperaturer så blir de mjukare. Det innebär att om du har det lite kallt hemma så kommer din deo att kännas lite hårdare mot huden än om du har det varmare. En av de spännande effekterna av att använda enbart naturliga ingredienser är att de inte helt går att tämja, något vi tycker är en del av charmen. 


Nyfiken på att testa någon av våra kokosdoftande produkter? Upptäck vårt sortiment här.

Fero Natural Deodorant

Clean. Effective. Simple

Cart

No more products available for purchase