This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

FREE SHIPPING ON 2 ITEMS OR MORE

Fero Culture | Naturlig Deodorant | Våra dofter

En guide till Feros naturliga dofter

En deodorant ska framför allt hålla dig fräsch, och för den som vill, också lukta lite extra gott. Vi har tagit fram dofter är både personliga och universella, en konstform som är överskrider stereotypa könsnormer. Vi hyllar det unika och möjligheten att välja en doft som känns helt rätt för dig, utan att begränsas av samhällets ramar och normer. Därför är alla våra dofter är unisex, för att lukta gott har inget genus.

EASE
Din väg till lugn och harmoni
Toppnot: Grapefrukt
Hjärtnot: Lavendel
Bas: Kokosnöt

Om du dras till stunder av lugn, stillhet och mindfulness är EASE din perfekta följeslagare. Den uppiggande toppnoten av grapefrukt väcker sinnena, vilket gör den till ett perfekt val för din livsstil. När doften fördjupas dyker lavendel upp och omsluter dig i en lugnande omfamning som kompletterar till exempel yoga-, andnings- och meditationsövningar. Basnoten av kokos ger doften en krämig och behaglig grund och passar perfekt ihop med en holistisk inställning till egenvård.

PLAY
Väck äventyrsandan
Toppnot: Mynta, citrus
Hjärtnot: Lavendel
Basnot: Patchouli

För dig som har en aktiv, medveten och sportig livsstil är PLAY ett perfekt doftval. Den uppfriskande blandningen av mynta och citrus i toppnoten ger energi och skapar en uppfriskande aura. Lavendel i hjärtnoten balanserar upp med en lugnande omfamning och påminner om vikten av att vara närvarande även när du är i farten. Basnoten av patchouli förankrar doften och återspeglar din beslutsamhet och inre styrka.

DREAM
Utforska det okända
Toppnoter: Gröna blad, krasse
Hjärtnoter: Ylang Ylang, krispig grön ackord, elemi
Basnoter: Cederträ, patchouli, lentisc

Om du är nyfiken på att tänja på gränser, är DREAM ditt val. Toppnoterna av gröna blad och krasse skapar en fräsch och livfull inledning som ger en antydan om de möjligheter som ligger framför oss. Hjärtnoten av ylang-ylang, krispigt grönt ackord och elemi skapar en sofistikerad doft och förkroppsligar en komplex och äventyrlig natur. Basnoterna av cederträ, patchouli och lentisc förankrar kompositionen, vilket återspeglar din balanserade inställning till livets olika upplevelser.

FREE
Omfamna dig själv
Inga specifika doftnoter, eftersom FREE är oparfymerad med bara en mjuk antydan till kokos.

För dig som föredrar äkthet och individualitet är FREE ett perfekt val. Vår oparfymerade deodorant låter dina naturliga doft lysa igenom. Den är en hyllning till din unika essens och erbjuder doft som är helt och hållet din egen. En mild hint av kokos påminner om enkelheten och kraften i äkthet. Med FREE har du friheten att uttrycka dig naturligt samtidigt som du tar del av fördelarna med en deodorant.

Välj din Fero signaturdoft med omsorg - det är inte bara en doft, det är en förlängning av din identitet och ett uttryck för dina värderingar. Oavsett vilken doft du väljer kan du vara trygg med att Feros naturliga deodoranter är tillverkade med noggrann omsorg och ett engagemang för ditt välbefinnande. Upptäck den doft som resonerar med dig och förhöj din egenvårdsrutin med Fero.

Fero Natural Deodorant

Clean. Effective. Simple

Cart

No more products available for purchase